#Sjökrogen I Karlskoga | Sommarfest

Anno 2004

Egen sommarfest


Sommarfest på Grönfeltsgården

Efter flera års genomförande av sommarfester erbjuder vi er att boka er egen sommarfest på Grönfeltsgården. Vi ordnar allt med en grillbuffé, tält med sittplatser, dansgolv och scen, samt underhållning om så önskas. Vi kan servera ca 350-400 matgäster/kväll, och ytterligare 200 bargäster. Se aktuella datum längre ner. Har ni andra önskemål på datum så försöker vi ordna det.

Sommarfesten

Hur kan en sådan dag/kväll se ut?

Dagen kan börja med att ni eller vi ordnar en aktivitet, antingen från Boda Borg eller på egen hand. Efter en paus serveras en grillbuffé från Strandkanten i början av kvällen, och alla har en matplats i tältet. Sen börjar kvällen försiktigt med en trubadur och här finns tid för t.ex. prisutdelning för jubilarer eller aktiviteter i folkparkstemat. Sen spelar ett liveband om så önskas, annars ordnar vi med en dj som underhåller era anställda på dansgolvet. Strax före 01 serveras kokt korv och kvällen avslutas.

Kontakta oss för mer info och offert.

Folkparkstema

Vi har ett färdigt folkparkstema som vi kan erbjuda. Folkparkstemat innehåller marknadsstånd, kulörta lyktor, roliga aktiviteter som bollvägg, kasta på burkar, lyckohjul, puttmatta, tombola och nypoppade popcorn!


Grillbuffé

Till er fest erbjuder vi en grillbuffé med smaker av sommaren, med grillade rätter, sallader, goda såser och tilltugg.


Datum för sommarfetser

  Fredag 24/5 (reserverad)
  Lördag 25/5 (reserverad)
  Fredag 31/5 (reserverad)
  Lördag 1/6 (reserverad)
  Onsdag 5/6 (reserverad)
  Fredag 7/6
  Lördag 8/6
  Vecka 24 12-15/6
  Vecka 26 26-29/6


Vad vi gjort tidigare

Dom erfarenheter vi samlat på oss genom åren är för allmänheten Karlskoga Stranddagar, där visserligen många företag också bokade in sig under åren. På Grönfeltsgården och via Strandkanten har vi haft äran att ordna fester åt lite större företag som BAE (7 år), Cambrex, Nobel Biocare, Tele 2, Bofors Test Center och Partnertech.

Är ni ett mindre företag som inte har över 200 anställda så ordnar vi Karlskogas företagsfest den 25/5, där vi erbjuder mindre företag att tillsammans ha en helkväll. Läs mer under evenemang
kontakta oss för prisförslag

Ser bra ut!Våra menyer