#Sjökrogen I Karlskoga | Företagsfesten

Anno 2004

Företagsfesten


Sommarfest på Grönfeltsgården

Karlskogas företagsfest för småföretagare arrangeras första gången lördagen den 25 maj 2024 och här samlas 400 gäster från kommunens småföretagare och avdelningar i en gemensam fest på Grönfeltsgården.
Temat för festen är folkparkstema och vi har laddat upp med marknadsstånd, kulörta lyktor, roliga aktiviteter som bollvägg, kasta på burkar, puttmatta lycko/chokladhjul, tombola och ny poppade popcorn!
Festpaketet innehåller grillbuffé från Strandkanten, matplats i tält, scen och dansgolv för trubadur, partyband och en dj.

Grillbuffé

Till er fest erbjuder vi en grillbuffé med smaker av sommaren, med grillade rätter, sallader, goda såser och tilltugg.


Folkparkstema

Temat för festen är folkparkstema och vi har laddat upp med marknadsstånd, kulörta lyktor, klassiska folkparks aktiviteter som bollvägg, kasta på burkar, puttmatta lycko/chokladhjul, tombola och ny poppade popcorn!


Vad vi gjort tidigare

Dom erfarenheter vi samlat på oss genom åren är för allmänheten Karlskoga Stranddagar, där visserligen många företag också bokade in sig under åren. På Grönfeltsgården och via Strandkanten har vi haft äran att ordna fester åt lite större företag som BAE (7 år), Cambrex, Nobel Biocare, Tele 2, Bofors Test Center och Partnertech.

Är ni ett större företag som vill ha en egen företagsfest. Läs mer här
kontakta oss för prisförslag

Ser bra ut!Våra menyer